clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Участь у міжнародних виставках: «Зернові технології», «Agro Animal Show», «Фрукти. Овочі. Логістика »

Лютий 2014 насичений подіями. Саме в цьому місяці відбудуться щорічні, стали традицією виставки «Зернові технології», «Agro Animal Show», «Фрукти. Овочі. Логістика ». Дана подія має велике значення для всіх підприємств України зайнятих у сільськогосподарській галузі. Компанія ПП «Техніка» з гордістю повідомляє про своє участь у виставках і запрошує Вас відвідати стенди з продукцією та ознайомиться з пропонованими товарами.

Проведення виставок заплановано на 11- 13 лютого, захід проводитиметься у Київському виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Вже зараз для участі у виставці зареєструвалося понад 500 компаній, 159 з яких представляють зарубіжних виробників і постачальників сільгосптехніки, товарів і продукції. У загальній складності, у виставці візьмуть участь підприємств з 19 країн Європи та Азії. У насичену програму виставкових днів включені різні семінари, презентації та інші заходи, які будуть цікаві кожному відвідувачу виставки.

Відвідування виставки безкоштовно та замовити запрошення, можна прямо зараз, не втрачаючи час даремно. Ми запрошуємо Вас відвідати наш стенд та ознайомитися з товарами компанії, дізнатися про наших планах і можливостях для спільного розвитку бізнесу. Виставки «Зернові технології», «Agro Animal Show», «Фрукти. Овочі. Логістика »- це найбільше зимовий подія міжнародного рівня і Вам напевно буде цікаво дізнатися про новини світу сільгосп продукції і технологій.

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: