clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Новорічне привітання для партнерів, клієнтів і співробітників

У зв'язку з наближенням Новорічними та Різдвяними святами, ми хотіли б привітати всіх співробітників, клієнтів і партнерів компанії, а також побажати реалізації всіх задуманих планів і виконання самих амбітних бажань.

Ми висловлюємо щиру вдячність усім клієнтам нашої компанії, які віддали перевагу нашим послугам і запевняємо Вас, що в новому році, сервіси компанії будуть тільки поліпшуватися. Партнерам ПП «Техніка», ми хотіли б побажати подальшого, успішного зростання бізнесу і нагадати про те, що ми завжди готові надавати будь-яку допомогу в досягненні, поставлених завдань. Ми дякуємо співробітників нашої компанії, адже без Вашої злагодженої роботи, наш загальний успіх був би неможливий.

Ми щиро сподіваємося на те, що новий рік принесе усім нам тільки нові успіхи і досягнення, які дозволять домогтися нових висот. Запевняємо Вас у тому, що і в наступному році, ми будемо приділяти, максимум уваги, створенню взаємовигідних умов співпраці, пропонуючи тільки кращі товари та ціни. Ще раз вітаємо всіх з наступаючим Новим Роком та Різдвом!

 

article 10 slide2_ua
 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: