clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Нинішня погода - ідеальна для розвитку озимої пшениці в Україні

Як повідомляє Український гідрометеорологічний центр в особі начальника відділу агрометеорології Тетяни Адаменко, погода в Україні в останній місяць сприяє ідеальних умов для розвитку озимої пшениці.

article 40 Slid7

А це означає, що урожай нинішнього року перевищить очікування багатьох аналітиків. Пані Адаменко також висловила думку, що при хорошій врожайності валовий збір може скласти приблизно 2 млн тонн озимої пшениці, що на 7% більше, ніж прогнозував «УкрАгроКонсалт», і на 19,3 млн вище прогнозу Agritel. З огляду на високі показники майбутньої врожайності, скорочення посівних площ (в порівнянні з минулим роком на 520 тис. Га) в Україні компенсується. Але при цьому урожай озимої пшениці все одно буде на 11% нижче, ніж в 2015 році, а середня врожайність навпаки - зросте з показника минулого року - 3,8 т / га до 4 т / га нинішнього року.

Пов'язують це з хорошими кліматичними умовами для посівів озимої пшениці: отримання достатньої кількість вологи, а також уникнути екстремальних для неї температур в період з квітня по травень. Експерт також відзначила, що якість зібраного врожаю буде залежати від кількості опадів в наступному місяці. Ще вона додала, що за прогнозами в перші місяця червня опади не очікуються, а буде достатньо висока температура на початку літа.

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: