clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

John Deere представить новий самохідний обприскувач

Компанія John Deere в перший раз презентує абсолютно нову модель самохідних обприскувачів під назвою R4050i, на виставці Cereals 2016 наступному місяці.

Про свою новинку компанія згадувала ще в минулому році на Aqritechnica, в основу матеріалу з якого створений агрегат входить вуглеволокно, він буде обладнаний резервуаром, призначеним для обприскування об'ємом 5000 літрів і дуже легкою штангою. До 2018 року планується запустити серійне виробництво самохідного обприскувача R4050i на заводі компанії-виробника в місті Хорст. Але в 2017 році компанія буде випускати R4040i з 4000 літровими резервуарами, а так само в планах випустити невелику кількість нових моделей.

Штанга, виготовлена з вуглеволокна набагато легше звичної зі сталі або з алюмінію, що зменшує на 900 кг. навантаження на кузов, до того ж завдяки своєму матеріалу штанга стала міцніше в 5,5 раз. Розриви практично не з'являються на штанзі через мінімального навантаження на неї і це теж заслуга матеріалу, з якого вона виготовлена. Конструкція штанги дозволяє витримувати величезні динамічні навантаження, які виникають при розбризкуванні від 20 до 30 кг / год, ширина розбризкування при цьому 18м і 36м. Представник компанії заявив, що проблема зі збільшенням стійкості обприскувачів з таким радіусом охоплення вирішена за рахунок незначної інерції.

article 41 R4050i

У новій моделі використовується такий же двигун, як і в попередній моделі, а точніше двигун PowerTech Pss c об'ємом 6,8 літрів. Максимальна потужність такого двигуна 255 к.с, оснащений системою ВКВ, що відповідає європейським вимогам по токсичності вихлопних газів. Оснащення обприскувача незалежною пневматичною підвіскою з подвійною стійкою передбачається в серійному виробництві, а так само регулювання ширини коліна за рахунок гідравлічної системи. З новою моделлю обприскувача буде комфортно працювати при будь-яких умовах і з різними культурами, так як можна вибрати двоколісний, чотириколісний привід і одночасне повертання коліс в одну сторону.

 

Новий обприскувач обладнаний дисплеєм GreenStar 3 2630, безкоштовною на рік системою управління AutoTrac і JDLink Ultimate. Процес заповнення, розбризкування, змішування та очищення бака автоматизований завдяки базовій комплектації, в яку входить багатофункціональний важіль Hydro Handle і електронна система контролю Solution Command. До основного баку дуже акуратно подається хімічний розчин 50-ти літровим індикатором PowrFill. Насос максимально виробляє 560л / хв, напір потоків при цьому 380 л / хв.

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: