clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Шанс для України

Дослідження спеціалістів неодноразово доводили, що наша планета з кожним роком втрачає все більше ресурсів. Однією з причин цього є глобальне потепління, внаслідок якого вже до 2050 року доступність продовольства для людства стане однією з передових проблем.

Згідно з результатами досліджень протягом наступних 30 років планета може втратити більше 500 000 людських життів. Найбільші втрати понесуть Європа і Азія. На 3,2% скоротиться денна норма їжі вже до середини століття. Найбільша недостатність буде відзначатися в овочах, фруктах і м’ясі. Також ця проблема буде залежати ще від одного чинника – стрімкого зростання людського населення на планеті. Спеціалісти ООН прогнозують, що його чисельність зросте на 1 млрд. до 2030 року. В зв’язку з цим проблема дефіциту їжі стане найбільш страшною для суспільства. 

article 30 %5Bgotowall.com%5D20120412_103228_6539

Дані труднощі можуть дати суттєвий поштовх для розвитку нашої держави в області аграрного виробництва. Більше третини державних доходів від експорту і на даний час приносить в казну саме агросектор. Ним забезпечується 14 % ВВП України. 

Ми маємо величезний потенціал для розвитку в цій сфері, і зараз знаходимося в трійці світових лідерів за обсягами виробництва зерна. Україну випереджають лише США і ЄС. Але головний козир полягає в тому, що ми можемо подвоїти обсяги агровиробництва, що не під силу більше нікому. Завдяки високоякісній продукції вітчизняні компанії отримують все більше європейських сертифікатів якості.

Зараз Україна впевнено крокує до звання лідера в експорті аграрної продукції, забезпечуючи собі постійних клієнтів серед країн Європи та Азії.

Щоб реалізувати свій потенціал нам необхідно зробити особливий акцент на модернізації галузі. Тоді можливості переростуть в результат, а Україна здобуде почесний статус супердержави в галузі аграрної промисловості.

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: