clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Ринок добрив очікує підйом

Вартість добрива в 2017 році має всі шанси збільшиться. Такий висновок зробили фахівці канадської Potash corp - 1-го з найбільших виробників калійних добрив.

article 54 25

Навіть на піку падіння, розповідається в звіті Potash corp, зберігалося дуже прибуткова відповідність тарифів на добрива і на сільгосппродукцію, власне що дозволяло фермерам нарощувати дози внесення. Нині ж з удосконаленням цінової кон'юнктури аграрії отримають ще й ресурси для придбання добрив. Додатковим каталізатором буде служити закріплення грошових одиниць таких великих імпортерів, як Бразилія і Індія, власне що підтримає попит на зовнішніх ринках.

У 2016 році Potash Сorp розглядає світовий ринок калійних добрив в 58-61 млн т, в 2017-му вона чекає підйому до 61-64 млн т. Китай імпортує близько 55% від потреби в калійних добривах, при цьому останнім часом нарощує його створення , втім воно обмежується районними причинами.
Крім такого, китайці діяльно вклалися в становлення потужностей з виробництва азотних добрив. Правда їх собівартість вище нинішні ринкових цін. Можливості імпорту, особливо стосовно калію, виглядають непогано, в тому числі і не звертаючи уваги на скорочення держпідтримки виготовлення кукурудзи.

Індія покриває власні потреби переважно за рахунок імпорту. Калій дана держава стане закуповувати вже починаючи з цієї секунди, а ось її енергічність на великому ринку азотних добрив має можливість знизитися. В Індії будуються виробничі потужності, що працюють на доступному зрідженому газі з Перської затоки.

article 54 26

В останні роки попит даної південно-східної держави на калій знижувався, втім в даний момент були помічені посили для його підйому. Уряд знизив найбільшу роздрібну вартість на калійні добрива, які будуть купувати люди. Зміцнення рупії ще знижить вартість калію для них, власне що дозволить збільшити дози внесення. Крім такого, конфігурації в держполітики можуть допомогти більше врівноважити застосування добрив.

Зараз головні культури бразильських фермерів - цукрова тростина і соя - дорожчають. Разом зі зміцненням реалу це ще дозволяє прогнозувати зростання попиту. Загальновизнані мірки внесення калію в країні стануть вище середньосвітових, а залежність від імпорту NPK, не звертаючи уваги на нарощування потужностей з виробництва азоту і фосфору, залишається значущою.

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: