clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Компанія ПП «Техніка» вітає всіх клієнтів, партнерів і співробітників з травневими святами

Травневі свята займають особливе місце серед червоних днів календаря. З настанням череди урочистих днів ми хочемо побажати Вам прекрасного відпочинку і відмінного настрою, щоб свята пройшли на славу і в оточенні найближчих і дорогих серцю людей. Ми хочемо привітати всіх клієнтів компанії, наших партнерів і співробітників, побажати Вам тепла, миру і радості, а також подальшого процвітання і успіху у всіх починаннях.

Партнерам і клієнтам компанії ми бажаємо успішного розвитку бізнесу та реалізації найамбітніших, бажань і планів. Ми віримо, що плідна співпраця є ключем до досягнення нових висот і дозволить домогтися будь-яких поставлених завдань.

Співробітникам компанії хочеться висловити окрему подяку, висловити вдячність і повагу за якісну та ефективну роботу, що дозволяє нашій компанії рухатися тільки вперед. Завдяки згуртованості колективу ми можемо бути впевнені в тому, перед нашою компанією відкрити шлях до успішного розвитку та процвітанню.

Ще раз зі святом усіх вас друзі. Бажаємо прекрасного відпочинку, веселого застілля і приємного суспільства, близьких серцю людей.

 

article 6 123

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: